click to open menu
© SALON CHERIE 2013
created by tmdesign.sk

Novinky

No1 Lift – krém na okamžité odstranění vrásek do 3 minut

Chcete vrátit čas a mít opět krásnou hladkou a pružnou pleť? Náš revoluční krém No1 Lift vám okamžitě odebere minimálně 10 let z vašeho věku. Absolutní přelom v kosmetice – originální složení okamžitě do 3 minut vymaže vaše vrásky. Funguje efektivně bez rozdílu věku. Efekt krému vydrží 5-8 hodin, kde díky nanoPeptidům vyživuje, regeneruje a omlazuje pleť i dlouhodobě.
No1 Lift VIDEO

Cena služby: 1 850 Kč,-

No1 Lash – sérum na výživu a prodloužení řas

Toužíte po krásných řasách? Originální formule séra No1 Lash, postavená na nejmodernější technologii nanoPeptidů, zajišťuje prodloužení řas až na dvojnásobek jejich dnešní délky, a to rychle a bez veškerých zakázaných hormonů. Efektivitu séra No1Lash potvrzuje klinická studie, ale zejména tisíce spokojených uživatelek. Jako jediní máme test Státního zdravotního ústavu, který potvrzuje bezpečnost séra No1Lash, žádné vedlejší účinky ani alergické reakce a použití pouze kvalitních, efektivních a bezpečných ingrediencí. Balení obsahuje 5ml séra, které vystačí na cca 5-6 měsíců při každodenní doporučené aplikaci (2x denně ráno a večer).

Cena služby: 2 100 Kč,-

No1 Bust+ – krém na růst prsou

Unikátní směs přírodních ingrediencí zvětší Vaše poprsí o jednu velikost za jeden měsíc. Pokožka bude hladší a pevnější. Složení krému No1 Bust + s 24 karátovým zlatem je mimořádně efektivní.

Cena služby: 2 100 Kč,-

Mezoterapie s DERMAROLLEREM

Peercing – Dermarollerova mezoterapie – je nové neinvazivní kosmetické ošetření, které je založeno na vpravování účinných látek do pokožky za pomoci speciálního dermarolleru. Jde o plnohodnotnou alternativu, která nahrazuje klasickou injekční mezoterapii. Při klasické injekční mezoterapii nelze ošetřit větší plochu a je spojena s určitou mírou bolestivosti. Metoda neinvazivní peercingové – dermarollerové mezoterapie umožňuje ošetření větších ploch a tím umožňuje dosáhnout výborných výsledků na pleti. Jde o váleček, který má na sobě řadu mikrojehliček z ušlechtilé oceli. Mikrojehličky jsou tak jemné, že poranění a poškození kůže je vyloučeno. Nejsou známy ani vedlejší účinky!!! Těmito mikrojehličkami se provádí mikrokanálky do pokožky a ty vpravují do kůže různé látky a séra (nejčastěji kyselinu hyaluronovou). Látky skrz póry snadněji pronikají do pokožky a mikrojehlice natlačují séra do pokožky (epidermis), což usnadňuje průnik aktivní látky do pleti. Zákrok je nebolestivý, neboť se používá znecitlivující krém.

Proti kterým estetickým defektům působí mezoterapie?
· Zjemňuje trudovitou pokožku po akné a vyhlazuje jizvičky
· Působí na hyperpigmentaci- zesvětlení
· Redukuje váčky a tmavé kruhy pod očima
· Obnovuje mladistvý vzhled – (lifting pleti)
· Vypíná pokožku a vyhlazuje vrásky
. Odstraňuje celulitidu a strie